وضعیت بغرنج مهدی طارمی در یونان+ ویدیو| تعویضی بی‌فایده! رفتار عجیب تیم هندی برای حضور در ایران| بازی سپاهان به خارج از کشور می‌رود؟ خلع سلاح پرسپولیس به دست خودی ها؛ دورسون، آل کثیر و امیری بدون جانشین جدول هفته پنجم لیگ برتر| تراکتور اوج گرفت، پرسپولیس و استقلال عقب ماندند نتیجه و ویدئو بازی تیم‌های اتلتیکو و رئال مادرید | شکست تلخ آلونسو در لالیگا (۵ مهر ۱۴۰۴) نتیجه و ویدئو بازی تیم‌های برنتفورد و منچستریونایتد | شیاطین روی اعصاب هواداران (۵ مهر ۱۴۰۴) بازگشت آقاسی به تمرینات آبی‌ها پخش زنده بازی برنتفورد مقابل منچستریونایتد (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی لیورپول و کریستال‌پالاس (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین خطیبی در آستانه جدایی از مس پخش زنده بازی منچسترسیتی و برنلی (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی رئال مادرید و اتلتیکومادرید (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین درخواست ایران برای تعلیق عضویت رژیم صهیونیستی در کمیته بین‌المللی پارالمپیک ولاهوویچ در آستانه جدایی از بانوی پیر! بنزما دوباره شاگرد مورینیو می‌شود حیدریان، جدی‌ترین گزینه نیمکت استقلال نازون ۲۷۰ دقیقه در حسرت گلزنی تمجید متفاوت آموریم از ستاره جدید تیمش | امبومو می‌تواند رهبر جدید یونایتد باشد داستان تکرار هندی‌ها برای سفر به ایران | ۳ امتیاز آسیایی در جیب سپاهان؟ آمار و ارقام به‌ضرر پرسپولیس | تاریخ می‌گوید پرسپولیس قهرمان نمی‌شود!
سرخط خبرها

صعود ملی پوشان والیبال با دو چهره متفاوت|یک نبرد برای رسیدن به خوشبختی

  • کد خبر: ۷۹۱۱۶
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۰
صعود ملی پوشان والیبال با دو چهره متفاوت|یک نبرد برای رسیدن به خوشبختی
چک یک ست در قامت حریفی سخت کوش ظاهر شد!

گروه ورزش/شهرآرانیوز، شیربچه‌های نوجوان والیبال ایران  نایب قهرمان اروپا را در سه ست درهم کوبیدند. چک با وجود داشتن بازیکنان تکنیکی و خوش قواره فقط در سه ست مقابل تیم پرانگیزه ایران دوام آورد. تیمی که این بار جمع و جورتر از بازی‌های قبلی ظاهر شد و با اینکه مانند همیشه امیرمحمد گل زاده، پوریا خانزاده و یوسف کاظمی و عرفان نوروزی بر تارک آن می‌درخشیدند، اما یونس جوان، عرشیا به نژاد، سجاد جلوداریان هم یک روز پرفروغ داشتند.
 چکی‌ها در ست اول در قامت یک حریف سخت کوش و بد قلق ظاهر شدند، اما شکست نزدیک ۲۶ بر ۲۴ موجب شد تا در ست‌های بعدی با افت روحی مبدل به حریفی معمولی شده و براحتی با واگذاری ست‌های دوم و سوم با نتایج ۲۵ بر ۲۰ و ۲۵ بر ۱۳ در مقابل تیم روحیه گرفته ایران، تسلیم شوند. ترکیب تیم ایران در این بازی تقریبا ثابت ماند و روند بازی نیز به گونه‌ای پیش رفت که نیازی به تغییر احساس شد. نقطه برتری ایران در این بازی سرویس‌های خوب و تا حدودی سازماندهی دفاعی مناسب بود و به این شیوه هم استفاده از حملات ترکیبی را از حریف گرفت. امیر محمد گل زاده با ۱۷ امتیاز اگرچه بیشترین امتیاز را گرفت، اما از کنار بازی خوب به نژاد، جوان، جلوداریان و کاظمی و خانزاده نباید براحتی گذشت
حالا این آینده سازان که خود را برای پیوستن به تیم ملی بزرگسالان آماده می‌کنند، یک رقیب سرسخت دیگر در پیش دارند. نوجوانان آرژانتین که به لحاظ فنی و فردی پرورده‌تر از تیم چک است. خوب سرویس می‌زنند، اما در این مهارت عالی نیستند. مهارت اصلی آن در حملات روی تور و داخل میدان است.
برای شکست دادن تیم آرژانتین که تاکنون بدون شکست مانده است باید دریافت خوب، حملات متنوع و سرویس خوب داشت. در تیم آرژانتین گارسیا، کانده و کلاستیلو مهره‌های کارآمدی هستند که بسیار با فکر بازی می‌کنند؛ بنابراین شکست دادن این تیم در گروی اجرای آنالیز مربیان و بازیگری به هنگام از سوی کادرفنی است. برنده این مسابقه به جمع چهار تیم خواهد پیوست و این ایده آلی است که در برهه کنونی به آن می‌اندیشیم. تیم ایران با میانگین قدی ۱۹۷ سانتی متر در مقابل آوراژ قدی ۱۹۰ سانتی متر آرژانتینی‌ها باید برتری خود را در روی تور بر حریف دیکته کنند.
 |

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->